Sigur Rós - Saeglópur

Sigur Rós är en väldigt originell artist. De har aldrig varit en av mina favoriter, men nu har jag blivit ombedd att rescensera Saeglópur.

Att jag inte gillar Sigur Rós beror främst på mitt starka behov av att kunna sjunga med, vilket inte alls går i deras låtar för mig. Låtsasspråk och isländska finns tyvärr inte i min vokabulär. Dock är det väldigt mäktig och lugn musik som är väldigt omtyckt speciellt i Norden.

Episk musik - lyssna och njut!

Artist: Sigur Rós
Titel: Saeglópur
Album: Takk... (2005)
 

Kommentarer
Postat av: Martin

Helt grym låt! Har lyssnat på den flera gånger ikväll, verkligen hjälpt min kreativiet.Älskar den här bloggen!Ska fan länka till dig. Tyvärr är mina besökare i botten just nu men men. Det är en länkning iaf!

2008-06-24 @ 01:18:07
URL: http://cmj.blogg.se/
Postat av: Martin

Ska göra det snart. Men det ä ren sak komiker inte gör faktiskt, dom stora alltså.Om dom skulle filma alla gigs och lägga ut på youtube... Då skulle alla skämten ta slut, alla skulle se dom direkt.Därför gör dom det inte. Pengarna ligger hos företagsfester och en 10 mins rutin kan ibland ta år innan den blir perfekt.Faktiskt...Den där Jerry SEinfeld grejen du ser på youtube. Den tog många månader, han gjorde först fem min. Provade dom i 10 olika klubbar. Sen ytterligare 5 min, typ 10 klubbar.Sen hålla på så tills du har en timme och gör den på TV. Sen är dom skämten slut.Men jag ska klart filma mig själv och lägga upp, pengar är inte viktigt, det är att öva upp konsten i att underhålla.Shoo!

2008-06-24 @ 15:58:51
URL: http://cmj.blogg.se/
Postat av: Alexander

Sigur Rós <3

2008-06-24 @ 17:24:50
URL: http://lindebrand.bilddagboken.se
Postat av: Martin

Ingen ny låt idag?

2008-06-25 @ 22:02:07
URL: http://cmj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback